Leuk in huis
Image default
Badkamer

Luchthaven parkeer gids

Het boeken van een parkeerplaats op de luchthaven kan heel duur en verwarrend zijn. De beste manier om de parkeerzones op de luchthaven te begrijpen is de website van de luchthaven te bezoeken en de informatie over de parkeergelegenheden te lezen.

Als u iemand naar / van het vliegveld wilt brengen of ophalen, kunt u voor dat doel gebruik maken van de Drop Off zones. Echter, sommige luchthavens beschikken niet over deze faciliteiten. In deze luchthavens is een beperkte wachttijd opgelegd. In de drop off zones mogen voertuigen slechts een kortere duur van 15, 30 of 60 minuten worden geparkeerd. De kosten van het parkeren in deze gebieden zijn meestal hoog in vergelijking met andere zones van de luchthaven.

Kort verblijf parkeerterreinen zijn minder duur in vergelijking met Drop Off gebieden. Wilt u uw auto parkeren voor meer dan een uur tot zes uur, dan kunt u gebruik maken van de korte verblijf faciliteit. Korte duur gebieden hebben vaak meerdere verdiepingen parkeergelegenheden voor een groot aantal voertuigen. 

Als u van plan bent om voor een langere duur ( bijv. meer dan 6 uur) te verblijven, dan krijgt u toegang tot de Lange verblijf gebieden. Sommige luchthavens hebben meer dan een lang verblijf parkeergebied waardoor het des te meer geschikt is voor passagiers. U kunt uw auto parkeren hier ook voor enkele dagen parkeren, maar als u van plan bent uw auto voor voor veel langere duur te parkeren, bijvoorbeeld voor 15 dagen, is het raadzaam om uw parkeerplaats van tevoren te boeken bij een goedkope aanbieder zoals eazzypark.nl voor parkeren op airport Eindhoven om te zo geld te besparen.

In alle parkeerzones kan men speciale parkeerplaatsen vinden voor gehandicapte bestuurders. Sommige luchthavens bieden ook gratis parkeerplaatsen aan voor gehandicapte bestuurders. U vindt op elke luchthaven ook speciale parkeerzones voor motoren. 

Off-site parkeerplaatsen of valet parkeergelegenheden verder weg van de luchthaven kunnen veel goedkoper dan het parkeren van uw auto op de luchthaven blijken te zijn. Met uitzondering van de off-site parkeergelegenheden bij de luchthaven zone, liggen alle parkeerplaatsen zones van de luchthaven zeer dicht bij de terminal, zodat passagiers gemakkelijk naar de gewenste bestemming kunnen reizen. Sommige off-site luchthaven zone parkeergelegenheden bieden ook een gratis pendelbus naar de luchthaven en terug.

De beste manier om te besparen op uw parkeeruitgaven, is om vooraf uw parkeerplaats online te boeken. Veel luchthavens bieden aantrekkelijke kortingen als u vooraf online boekt. Voor online boeken kunt u gaan naar 1 van onze favorieten, www.eazzypark.nl voor parkeren op airport Eindhoven. Dit zal u niet alleen geld besparen, maar ook uw kostbare tijd. Deze optie kan erg handig zijn als u geen tijd heeft en zich naar de luchthaven moet haasten.

 

 

Bron van dit artikel :