Leuk in huis
Image default
Badkamer

Wandtegels

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of bent u gewoon zat van de tegels die momenteel aan de muur hangen? Dan is het nu de ideale tijd om wandtegels te kopen. Wandtegels zijn namelijk verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het voordeel van wandtegels is dat deze makkelijk schoon te houden zijn en lang mee gaan. Omdat deze tegels een groot oppervlakte bedekken is het belangrijk dat deze mooi zijn en goed op de juiste plaats komen, wanneer ze scheef zitten of er een te groot gat tussen de tegels zit kan dit zorgen voor problemen die niet makkelijk op te lossen zijn.

 

Erg veel keuze

De keuze is reuze als het gaat om wandtegels. Ze zijn niet alleen verkrijgbaar in alle kleuren en patronen, maar ook in alle vormen en maten. De tegels zijn zowel verkrijgbaar in vierkante vorm, rechthoekig als vissengraat en nog veel meer. Dit betekend dus dat er voor iedereen wat is en dat uw creativiteit of dat van een ontwerper het gene is wat de limiterende factor kan zijn. Naast deze enorme hoeveelheid keuze is het ook mogelijk om tegels te mixen in patronen, vroeger was dit erg populair en nog steeds komt het veel terug in badkamers. Toch is het verder ook nog belangrijk dat de wandtegels aansluiten bij de vloertegels en de rest van de badkamer. Daarom laat men vaak de hele badkamer renoveren in plaats van alleen de muren.

 

Een tussenweg

Toch is het ook goed mogelijk om een tussenweg te vinden tussen complete renovatie en alleen de muurtegels vervangen. Het is ook goed mogelijk om een style te vinden die overeenkomt met zowel het oude interieur als de nieuwe. Dit is mogelijk dankzij de enorme keuze in tegels. Dus mocht u toe zijn aan een renovatie van uw badkamer, dan zijn er genoeg mogelijkheden en keuzes.

 

 

 

Bron van dit artikel : https://www.vlagsma.nl/wandtegels/