Leuk in huis
Image default
Badkamer

Is het tijd voor een badkamer renovatie?

Ben jij al tijden niet meer tevreden over je badkamer? Dan is het misschien een goed moment om eens na te denken over een renovatie. Dit is een ingrijpende klus maar, als je de juiste aannemer hebt en een duidelijk plan hebt, komt dat helemaal goed.

Jouw wensen zijn belangrijk

Belangrijk bij een renovatie zijn natuurlijk jouw wensen. Je zal vast wel een ideaalbeeld hebben van je favoriete badkamer. Door deze wensen met de aannemer te bespreken kan er gekeken worden naar wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met bepaalde eisen alsook de veiligheid. Zijn er karakteristieke eigenschappen te vinden in de badkamer die er graag in zou willen laten? Ook dat is meestal geen enkel probleem, mits het uiteraard van tevoren in het plan al duidelijk gemaakt is.

Bij een badkamer renovatie hoort natuurlijk ook het vernieuwen van de leidingen en elektriciteit, mocht dit nodig zijn. Ook de installatie van apparaten wordt hierin meegenomen zodat je na de renovatie alleen nog maar hoeft te genieten van de badkamer, en niet zelf ook nog eens moet gaan klussen.

Alleen verbouwen

Is een complete renovatie niet nodig, maar zou je wel graag wat willen verbouwen in de badkamer? Dan kan dit natuurlijk ook. Het bad eruit en een inloopdouche erin bijvoorbeeld, of de halve muur die de douche scheidt van de rest eruit, zodat je een grote badkamer hebt. Maar een verbouwing is bijvoorbeeld ook mogelijk wanneer je graag de badkamer zou willen vergroten. Ook dit kan allemaal in het plan besproken worden. Daarna zal er gekeken worden of dit ook daadwerkelijk mogelijk is. Is de muur bijvoorbeeld een draagmuur, dan kan deze er niet uit gehaald worden. Er zal dan gekeken moeten worden naar eventuele andere opties voor de badkamer.

FixEnjoy Bouw B.V.

Jan Pieter Heijestraat 77A
1053GM Amsterdam
(enkel op afspraak)

T: 06 16 79 99 29
E: info@fixenjoybouwservice.nl

 

Bron van dit artikel : https://fixenjoybouwservice.nl