Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Advocatenkantoor in Weesp met vele specialisten

Het mooie advocatenkantoor in Weesp is gespecialiseerd in huurrecht. Bent u huurder en heeft u een huurgeschil met uw verhuurder? Dan kan het advocatenkantoor in Weesp u bijstaan. Als huurder van een woning, kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfspand heeft u zowel rechten als plichten. Onze advocaten die gespecialiseerd zijn in huurrecht, kennen al uw rechten en plichten als huurder en kunnen u bijstaan wanneer u een huurgeschil heeft met uw verhuurder. U kunt hierbij denken aan huurgeschillen met betrekking tot het verhogen van de huur of achterstallig onderhoud. Vanaf het moment dat u ons inschakelt, voorzien we u van eerlijke informatie; bijvoorbeeld met betrekking tot de haalbaarheid van uw zaak.

Advocatenkantoor in Weesp is gespecialiseerd in huurrecht

Net als de huurders hebben verhuurders ook rechten en plichten. Het advocatenkantoor in Weesp is ook op de hoogte van de rechten en plichten van de verhuurder. Heeft u als verhuurder een huurgeschil met uw huurder en komen jullie er niet uit? Dan kunt u ons inschakelen. Zowel huurder als verhuurder kunnen het advocatenkantoor in Weesp inschakelen voor huurgeschillen, waaronder: achterstallig onderhoud, huurachterstand, huurverhoging, huurverlaging, hoge servicekosten, overlast van buren of door huisdieren, en veel meer. Huurders en verhuurder kunnen ook bij ons terecht voor het laten opstellen of controleren van huurcontracten.

Advocatenkantoor in Weesp voor elk huurgeschil

Bent u huurder en heeft u een huurgeschil met of verhuurder of bent u verhuurder en heeft u een huurgeschil met uw huurder? Wilt u als huurder bezwaar maken tegen een huurverhoging of wilt u als verhuurder een huurverhoging doorvoeren en werkt de huurder niet mee? Voor elk huurgeschil waar huurder en verhuurder onderling niet uitkomen, kan het advocatenkantoor in Weesp ingeschakeld worden. De advocaten van het advocatenkantoor in Weesp helpen u graag en zullen u op een deskundige en professionele, maar persoonlijke manier bijstaan. Zowel huurder als verhuurder zijn van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.