Leuk in huis
Image default
Bedrijven

De printer maakt het schrijven onnodig

Er wordt vandaag de dag nog maar weinig met de hand geschreven, want alles wordt gedaan met behulp van de computer. Het is zeer eenvoudig om iets gewoonweg op de computer uit te typen en het vervolgens uit te printer met bijvoorbeeld een continuous inkjet printer. Een printer die eenvoudig binnen enkele minuten alles op papier kan zetten wat je op papier wilt hebben staan. Het enige wat er tegenwoordig nog met de hand gedaan wordt is het zetten van een krabbel als er een handtekening vereist is.

Vroeger werd alles nog met de hand geschreven. Hierbij moet je vooral denken aan de monniken die de hele dag bezig waren met het overschrijven van lange teksten. Tegenwoordig kun je de meeste boeken wel online terug vinden of zou je het zelf een keer over kunnen typen op bijvoorbeeld een laptop of iets anders. Vervolgens kun je het dan opslaan op een harde schijf en vervolgens weer printen. Dit is natuurlijk heel makkelijk om te doen en kun je met elke printer wel doen.

Daarnaast kun je naast papier ook nog op een heel hoop andere dingen iets laten printen. Je hebt daar echter vaak wel andere printers voor nodig. Zo kun je met behulp van een kabel printer, zoals de naam al zegt, op kabels printen. Dit kan heel gemakkelijk gedaan worden met deze printer. Dit is ideaal voor bedrijven die zich focussen op dit soort dingen. Aparte printers kun je vaak terug vinden bij bedrijven die zich daarin specialiseren. Voor de mensen die zich eigenlijk niet zo interesseren in andere printers of er voor de rest niks mee hebben is het ook niet heel slim om zo’n printer aan te schaffen, want het zijn vrij prijzige printers dus je zult er ook weinig aan hebben als je hem toch niet gebruikt.

Bron van dit artikel : http://www.kba-metronic.com