Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Je tuin compleet maken

Als je tuin eenmaal helemaal is afgebouwd moet je nog gaan kijken wat je eigenlijk nog mist. Als je tuin helemaal af is dan kun je nog eens gaan kijken naar een leuke tuinset. Een loungeset tuin zou het waarschijnlijk helemaal afmaken in je tuin. Zo heb je een heerlijke zit, terwijl je geniet van je nieuwe tuin met verse bloemen die het hele zomer weer meegaan. Natuurlijk moet je wel een beetje de ruimte hebben om een loungeset kwijt te kunnen, maar er zijn een hoop soorten en maten die te verkrijgen zijn. Zo is er altijd wel een set die in je tuin past.

Mocht een loungeset niet gaan passen dan kun je er altijd nog voor kiezen om een wat kleinere tuinset te kopen. Met een kleinere tuinset heb je vaak toch nog een hele mooi set aan stoelen en een goede tafel die waarschijnlijk wel in je tuin pas. Met een 4 seasons outdoor heb je ook nog eens een set die zowel past als het hele jaar kan blijven staan. Zo heb je er geen omkijken meer naar als je de rest van het jaar de set buiten laat staan.

In een loungeset tuin zitten vaak nog een stel kussens in en die moet je tijdens de slechtere dagen toch echt binnen halen. Een loungeset is waarschijnlijk het beste als je een afdak hebt staan, zodat het niet te veel in contact komt met het slechte weer. Je wil niet dat je je loungeset na een jaar al kan weg gooien, want dat zou ontzettend zonde zijn. Vaak zijn de sets wel wat aan de prijs, maar je weet wel dat je het optimale uit je tuin kan halen. Je moet het dan ook zien als een investering in de toekomst, want als je ‘m goed onderhoud gaat ie lang mee.

Bron van dit artikel : http://www.latour-lith.nl