Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Uw huis aantrekkelijk maken voor de verkoop

Huis verkoopklaar maken

Wilt u uw huis aantrekkelijk maken voor de verkoop? Omdat het aantal mensen dat hun woning verkopen wilt stijgt, wordt het steeds lastiger om je huis snel te verkopen. Hierdoor is het van belang om uw woning aantrekkelijk te maken voor een succesvolle verkoop. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de verkoop van uw woning sneller gaat. Wanneer u uw woning zo snel mogelijk kwijt wilt en niet wilt vast zitten aan een langdurig verkooptraject, is een goede mogelijkheid voor u om uw woning te verkopen aan De Nationale Vastgoedportefeuille.

 

Tips huis verkoopklaar maken

Bij het verkoopklaar maken van uw woning is het belangrijk om naar uw woning te kijken door de ogen van potenitële koper. Loop uw huis bekritiserend rond, zoals u zelf zou doen wanneer u een woning bezichtigd. Kijk hierbij goed naar verbeterpunten. Tevens is het belangrijk om achterstallig onderhoud op te lossen. Herstel bijvoorbeeld een losse deurklink of verf muren opnieuw waar vlekken op zitten. Ten slotte is het belangrijk om uw woning goed schoon te maken, van de binnen en van de buitenkant. Zorg er hierbij voor dat er geen rommel op de vloer ligt, alles afgestofd is en er een frisse geur hangt.

 

Snelle verkoop van uw woning

Wanneer u geen tijd heeft of geen zin heeft om de moeite te doen om uw woning verkoopklaar te maken, kunt u uw woning verkopen aan een vastgoedmakelaar als de Nationale Vastgoedportefeuille. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, directe en zorgeloze verkoop van uw woning. U hoeft uw woning niet klaar te maken voor bezichtigingen en geen foto’s op het internet te plaatsen. Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten, zowel woningen klaar om verkocht te worden, als woningen die nog gerenoveerd moeten worden. U kunt uw wonig bij ons aanmelden door een vrijblijvend bod aan te vragen.

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen/