Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Verlichting onder overkapping populairder dan ooit!

LED verlichting onder de overkapping is tegenwoordig heel populair en dat is ook niet zo gek. Tijdens de lange zomeravonden wilt u natuurlijk langer kunnen genieten van uw veranda. Maar zodra de zon ondergaat wordt het ineens heel snel donker. Hiervoor heb je sfeervolle en tegelijkertijd verlichting van goede kwaliteit nodig. Deze eisen brengen u bij LED verlichting. Heeft u al halogeen verlichting, dan raden wij aan om deze zo spoedig mogelijk te vervangen door LED. Deze verlichting straalt een sfeervolle warm witte kleur uit, is energiezuinig, milieuvriendelijk en het bespaart u op den duur geld.

Welke verlichting heb ik nodig?
De verlichting die u nodig heeft voor de veranda ligt natuurlijk aan de situatie en wat u wilt bereiken. Met Inbouwspots voor de veranda kunt u veel doeleinde bereiken. De verlichting biedt verschillende mogelijkheden zoals dimbaarheid met een afstandsbediening en de meeste modellen zijn kantelbaar.

Hoeveel LED spots heb ik nodig in mijn veranda?
Dit is afhankelijk van grootte uw veranda. Ons advies is om 1 meter afstand te houden tussen de inbouwspots. Zo blijft de verlichting mooi verdeeld onder uw veranda.

LED verlichting is zeer voordelig!
LED verlichting is tegenwoordig zeer populair. Dit komt doordat de relatief nieuwe verlichting zeer voordelig is en goed voor het milieu is. Vroeger wilde niemand LED verlichting aanschaffen omdat het veel te duur was, tegenwoordig is dit niet meer. Als u uw standaard halogeen lamp vervangt voor een LED lamp verdient u al binnen 2 jaar de aanschaf prijs terug. De reden hiervan is dat het energieverbruik zeer laag is. Ook is het niet nodig op de verlichting steeds te vervangen, LED verlichting heeft tot wel 40.000 branduren waardoor de verlichting meer dan 10 jaar mee gaat! Kijk ook op ons assortiment in LED spots.

 

https://www.euroledshop.nl/led-verlichting-overkapping