Leuk in huis
Image default
Bouwen en verbouwen

Scandinavische sfeer

Een interieur trend van de afgelopen tijd is ‘Scandinavisch’. Deze stijl houdt in dat je zachte, lichte kleuren in je woning gebruikt in combinatie met hout en simpele designs houdt. Niet te veel poespas, maar juist duidelijke vormen en lijnen. Kijk maar naar de designs van de IKEA. De meubels zijn vaak vrij simpel gehouden met strakke vormen.

Om uw eigen interieur zo ‘Scandinavisch’ mogelijk te krijgen, kunt u ervoor kiezen veel hout te gebruiken. Koop bijvoorbeeld een leuk houten kastje en verf deze in een andere kleur. Om zeker te weten dat je de beste houtbeits gebruikt, raad ik u aan voor Moose Färg te kiezen. Dit merk komt uit Zweden en wie weet nou beter hout te behandelen dan Zweedse mensen? De mensen daar bouwen hun huizen al generaties lang van hout.

Het weer kan in Zweden alleen een beetje tegenvallen. Daarom verven de mensen hun huizen vaak in unieke, matte kleuren. Hier ontstond Moose Färgs verf. Het ademt goed door en behoudt de houtstructuur. Gemakkelijk, duurzaam en bladdert niet af wanneer goed verwerkt. Kortom, goede kwaliteit verf. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect ontwikkeld, dus u weet zeker dat u de juiste keuze maakt wanneer u voor Moose Färg kiest.

Ze hebben vele soorten verschillende verf ontwikkeld, allemaal weer voor andere doeleinden. Zoals de Dimma verf: half transparante white wash verf. Ook hebben ze. De zestien kleuren zijn mooi ontwikkeld en hebben allemaal een mooie afwerking. De kleuren zijn zo uitgekozen dat ze laten zien waar Zweden voor staat. Ze dekken goed, maar houden tegelijkertijd de houtstructuur goed vast. Daardoor blijf je zien dat het hout is, zelfs met een leuk kleurtje erover heen.

Op de site kunt u de ervaringen van anderen lezen, hierdoor kunt u nog meer overgehaald worden als mijn verhaal dat nog niet had gedaan.

Bron van dit artikel : https://www.moosefarg.nl