Leuk in huis
Image default
Dienstverlening

Verhuizen met Oomen Verhuizers: Zorgeloos en comfortabel

Na een lange zoektocht tussen het schaarse woningaanbod heb je dan eindelijk jouw droomhuis gevonden, dat precies aan al jouw wensen voldoet! Binnenkort krijg je de sleutels en kun je er gaan wonen en genieten van je nieuwe woonomgeving. Wat een feest, en echt iets om met plezier naar uit te kijken. Laat dat plezier niet bederven door stress rondom de verhuizing en laat dat over aan ervaren verhuizers.

Zorgeloos en zonder stress verhuizen

Als je gaat verhuizen heb je al genoeg te doen. Je moet nieuwe contracten regelen bij de nutsbedrijven en internetprovider op je nieuwe woonadres, eventuele abonnementen omzetten of opzeggen en al je vrienden en familie een adreswijziging doorgeven. Wellicht heb je nog andere zaken te regelen zoals een (kleine) verbouwing. En zo zijn er veel meer zaken die nog geregeld moeten worden voordat je je oude stekkie kunt inruilen voor je nieuwe droomhuis. Voorkom dat je nog een heleboel meer aan je hoofd krijgt door de daadwerkelijke fysieke verhuizing van al je meubels en spulletjes over te laten aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Dan heb je gegarandeerd een zorgeloze verhuizing.

De voordelen van een gespecialiseerd verhuisbedrijf

Behalve de grote hoeveelheid tijd die het verhuisbedrijf je uit handen neemt om de verhuizing voor te bereiden en daadwerkelijk uit te voeren zijn er nog tal van andere voordelen die een professioneel verhuisbedrijf biedt. Zo kunnen de verhuisprofessionals vrijwel op elke locatie komen, ook in straten waar gemotoriseerd verkeer niet toegestaan, met een speciale vergunning. Daarnaast is een verhuisbedrijf uitgerust met apparatuur en gereedschappen die speciaal zijn ontworpen om een probleemloze verhuizing te faciliteren. Denk daarbij aan goederenliften, een lier en zaken zoals een steekkarretje. Dat scheelt fysiek (een trap op) dragen en daarmee de kans op beschadigingen aan zowel de meubels als de omgeving.

Allround verhuisbedrijf met keurmerk

Kies je voor een Allround verhuisbedrijf zoals Oomen Verhuizers dat bovendien is voorzien van het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers” dan kun je bovendien van nog veel meer diensten gebruikmaken. De vakmensen leveren jou indien gewenst de beste verhuisdozen om al je spullen veilig in te vervoeren. Ook voor “afwijkende” zaken zoals schilderijen en grote foto’s, wijnflessen en meer. Als Erkende Verhuizer zorgen zij er bovendien voor dat alles gebeurt binnen de wettelijke kaders, ook met oog op het milieu en de arbeidsomstandigheden van de verhuisprofessionals. En dat is natuurlijk wel een prettig idee!

Verhuizen in de Randstad

Verhuis je binnen, van of naar de Randstad dan is Oomen Verhuizers voor zowel particuliere als zakelijke verhuizing zeker een goede keuze. Met een werkterrein in nagenoeg de hele Randstad voeren zij als verhuisbedrijf Haarlem of verhuisbedrijf Amsterdam zowel grote als kleine verhuizing met de grootste zorg uit. Ook in het Zuid-Hollandse deel van De Randstad kun je een beroep op deze experts doen als je bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Leiden of een verhuisbedrijf Den Haag nodig hebt. Ook in de kleinere dorpen faciliteert van Oomen Verhuizers een zorgeloze en comfortabele verhuizing.