Leuk in huis
Image default
Hobby en vrije tijd

Invulboek voor tijdens je zwangerschap

Ben jij ook zo iemand die het liefst alles vast wil leggen? Wellicht bang omdat je iets vergeet of juist omdat je het leuk vindt om later nog eens terug te lezen. Een invulboek waarin je alles op kunt schrijven is dan de oplossing. Met name tijdens je zwangerschap maak je de meest bijzondere momenten mee. Denk maar aan het eerste schopje van de baby, de foto’s van de eerste echo en het groeien van je buik gedurende de negen maanden.

Met dit invulboek tijdens de zwangerschap leg je alles vast

Er is een speciaal invulboek tijdens de zwangerschap, zodat jij gegarandeerd alle speciale momenten vast kunt leggen én het later nog eens terug kunt lezen. Lees het met je partner nog eens terug. Samen wegzwijmelen wanneer jullie dat bijzondere moment nog eens teruglezen of lachen om de stressmomenten aan het einde van de zwangerschap die later niets te betekenen hadden. Ook ontzettend leuk om door het boek te bladeren met je kindje die toentertijd nog in je buik zat. Hoe leuk is het ten slotte om dat zelf terug te zien en lezen?

Stel je eigen invulboek samen

Ga jij voor de okergele kleur, de blauwe variant of één van de andere kleuren? Het boek is 21 centimeter breed en 21 centimeter hoog. In het boek heb je daarom meer dan genoeg ruimte om verhalen te schrijven, emotionele momenten vast te leggen of waardevolle foto’s op te plakken. Daarnaast staan er ook vragen in het boek die je zelf kunt beantwoorden. Dankzij het dikke papier kun je je creativiteit de vrije loop laten. Pak een paar stiften erbij, ga los met stickers of houd het juist lekker simpel met alleen een pen. Het gaat erom dat jij het invulboek op jouw manier invult. Ben je zelf niet zwanger, maar is iemand in je omgeving wel in blijde verwachting? Geef dan dit invulboek cadeau aan diegene. Een ontzettend leuk en waardevol cadeau.