Leuk in huis
Image default
Meubels

Bureaus voor thuis/kantoor

Van één bureau voor thuis tot honderen bureaus voor in uw bedrijfspand. Alles is mogelijk bij VG Trading. De expert op het gebied van kantoormeubelen. Met een ruim assortiment bureaus, hoekbureaus, slingerbureaus en meer tegen zeer scherpe prijzen is zij op dit moment de grootste aanbieder kantoormeubelen in ’t Gooi. Enkele honderden vierkante meters opslag/showroom zorgen ervoor dat u aan de Ambachtsweg in Huizen een ruim assortiment kunt aanschouwen. 

VG Trading is gespecialiseerd in kantoormeubelen. Bureaus, kantinetafels, bureaustoelen en alles voor de inrichting van uw kantoor. Altijd goede telefonisch ondersteuning bij vragen, 

Telefonische ondersteuning Ondanks dat tegenwoordig alles online te bestellen is, wil je een bureaustoel voelen. Je wil er even opzitten. En als dit niet kan, wil je in ieder geval een kenner spreken die je alles verteld over de beste bureaustoelen. 

Bij VG Trading kunt u altijd terecht om te komen kijken in de showroom of even te bellen voor een persoonlijk advies. 

Voor ieder naar wens VG Trading heeft bureaus en bureaustoelen in alle prijsklasses. Ook hebben zij veel gebruikt kantoormeubilair. Bureaustoelen die opgekocht zijn bij faillisementen, die vervolgens worden opgekanpt en tegen zeer goede prijzen/kwaliteit verkocht worden. Ook hiervoor kunt u altijd kijken op de website of even bellen bij 035 – 52 357 64.

Bron van dit artikel :