Leuk in huis
Image default
Mobiliteit

Belangrijke eigenschappen van de Rollz rollator

Laat je leeftijd je niet tegenhouden om te genieten van heerlijke wandeling tijdens uw oudere levensjaren. Kies daarom nu voor de Rollz rollator, waarmee je gemakkelijk kunt gaan en staan waar je maar wilt. Lees hier over de drie belangrijkste eigenschappen van de Rollz rollator en waarom jij deze moet aanschaffen.

1. Een rollator en rolstoel nodig? De Rollz Motion bevat twee in één

Een Rollz rollator biedt je de ultieme ondersteuning voor als je even een ommetje samen met de kinderen wil maken door het park. Echter nadat je al een aardig stukje hebt gelopen met je rollator, begin je langzamerhand toch wel een beetje moe te worden. Dit is geen probleem meer met de Rollz rollator binnen handbereik. De Rollz rollator is namelijk eenvoudig om te bouwen tot een rolstoel, zodat je even kan zitten en zelfs verder vooruit kan worden geduwd. Zodra je je energie weer terug hebt, kan je de rolstoel weer gemakkelijk opbouwen tot een rollator en kan je er weer tegenaan.

2. Een prachtig design van hoge kwaliteit

De Rollz rollator is ontworpen door Nederlandse bewegingswetenschappers, zodat jij gebruik kan maken van een ideale rollator die jou niks anders dan comfort en veiligheid aanbiedt. Door gebruik te maken van duurzame materialen van hoge kwaliteit, kun je jaar in jaar uit blijven vertrouwen op je rollator. Daarnaast is de Rollz rollator er in verschillende designs te vinden, waarmee je in stijl overal naartoe kan.

3. Een steuntje in de rug tijdens je dagelijkse activiteiten

Elke Rollz rollator is makkelijk vooruit te duwen en te besturen, zodat je jouw dagelijkse activiteiten met gemak kan blijven uitvoeren. Door een korte wielbasis in het ontwerp van de Rollz rollator, creëer je een kleine draaicirkel wat ontzettend handig is in smalle ruimtes. Breng je een bezoekje aan de supermarkt? Plaats dan je boodschappentas eenvoudig op je Rollz rollator. Hoe zwaar je boodschappentas ook is, je Rollz rollator blijft eenvoudig te besturen.