Leuk in huis
Image default
Vakantie

Weekendje Ardennen in een leuk huisje

Wil jij graag ook een mooi weekendje weg naar de Ardennen in een leuk huisje? Geniet van het mooie natuur en de rustige omgeving in een uniek, mooi huisje waar je helemaal tot z’n kunt komen. De flora en fauna in de Ardennen zorgen ervoor dat je een unieke belevenis hebt en écht van je weekend kunt gaan genieten. Neem je tijd om te ontspannen en geniet van de Belgische Ardennen in een mooi huisje, helemaal alleen voor jou voor het weekend. Weekendjes zijn er om uiterst van te genieten en dat doe je nergens beter dan in de Belgische Ardennen in een leuk huisje.

Liever actief?

In het weekend in de Ardennen kun je heerlijk tot rust komen een in leuk huisje. Wil je liever toch een actief weekendje weg om je energie kwijt te kunnen? Geen zorgen, dat is in de Belgische Ardennen geen probleem. Voor de avontuurlijke onder ons zijn er genoeg belevenissen in de buurt om je nooit te hoeven vervelen. Neem een lange wandeling in de natuur en ontdek de unieke schoonheden die de Ardennen te bieden heeft. Ontdek één van de steden in de buurt en bezoek daar de beeldschone watervallen. Meer uitdaging nodig? Probeer dan zeker een keer te mountainbiken of te varen!

Je hoeft je niet te vervelen

Je hoeft je geen seconde te vervelen in de Ardennen in een huisje. Naast de mooie natuur en uitdagende routes die je kunt bewandelen of ontdekken op de fiets, kun je altijd ook nog naar het attractiepark bij de ardennen. Dit park is heel erg leuk voor de kleine kinderen en die zullen zich zeker de hele dag hier kunnen vermaken en de dag nooit meer vergeten. Voor de volwassenen is er zeker ook wat leuks te doen. Ben je een fan van golf? Of ga je liever een spannend rondje karten? Het kan allemaal in jou weekend in de Ardennen.