Leuk in huis
Image default
Verwarming

Bij Kuiper en Zonen BV kan je terecht voor vakkundig en deskundig advies

Wanneer je gebruik maakt van een ketel dan is het handig om deze eens in de zoveel tijd eens te laten keuren, zodat je weet dat deze nog steeds op een goede manier werkt en de kwaliteit niet verloren is gegaan. Niet alleen om je ketel te keuren kan je terecht bij de specialist Kuiper en Zonen BV, maar hier kan je ook terecht voor diverse soorten van begeleiding met betrekking tot deze apparaten. Dat wil zeggen dat je advies kunt krijgen in gebruikt, onderhoud en eventueel zelf uit te voeren reparaties of storingen die moeten worden verholpen. Heb je een keuring hiervan nodig? Dan zal er een vakkundige werknemer van Kuiper en Zonen BV langskomen om te kijken hoe de staat van de ketel is en waar nodig aanpassingen te doen of aan te geven dat de ketel pas weer kan worden gebruikt nadat er een aantal aanpassingen zijn gedaan om op die manier de veiligheid hiervan te kunnen waarborgen.

Ketel

Heb je een ketel met een werkdruk van hoger dan 0,5 bar? Dan is het dus verplicht om de ketel door Kuiper en Zonen BV te laten keuren. Met een werkdruk lager dan 0,5 is het een vrijwillige keuze of je dit wil laten doen. Alsnog wordt hier vaak voor gekozen, omdat het van belang is dat alle sop een veilige en goede manier kan worden blijven gebruikt en je geen problemen wilt hebben. Om een keuring te kunnen laten doen van een ketel, zal je hier een echte gespecialiseerde en opgeleide keurmeester voor moeten inschakelen die dit mag beoordelen en ook daadwerkelijk op een professionele wijze kan beoordelen.

Energie besparen

Je kunt door middel van het uitvoeren van een energiescan een bijdrage leveren aan het milieu. Steeds meer mensen hechten hier waarde aan en het is wellicht voor jou ook wel iets om een keer naar te gaan kijken. Er komt een duidelijk inzicht voort uit de scan waar je op zou kunnen besparen en waar je wellicht minder van zou kunnen gebruiken. Kuiper en Zonen