Leuk in huis
Image default
Verwarming

Met de DAT elektrische cv ketel snel en goedkoop van het gas af.

Vervang uw traditionele gas ketel voor een DAT elektrische cv ketel.

Wist u dat u uw bestaande gas cv ketel eenvoudig kan omzetten naar een elektrische cv ketel van het merk DAT? U kunt dan uw bestaande radiatoren en/of vloerverwarming gewoon behouden en hoeft hier due geen extra kosten voor te maken. Van het gas af is dus eigenlijk veel eenvoudiger dan het tot nu toe leek.

Bovendien heeft een DAT elektrische cv ketel veel voor delen ten opzichte van bijvoorbeeld de warmtepomp waar veel over wordt geschreven. De elektrische cv ketel maakt een stuk minder lawaai, neemt veel minder ruimte in beslag en heeft veel minder onderhoud nodig dan de warmtepomp. Ook is de aanschafprijs van de DAT elektrische cv ketel een stuk lager. 

Een ander voordeel ten opzichte van de traditionele gas cv ketel is dat er tijdens verwarmen geen verbranding plaatstvind. Hierdoor is er dus geen rookgasafvoer nodig. Wat dan weer de kans op rookgasvergiftiging zoals koolmonoxide tot nihiel brengt. Omdat er geen rookgasafvoer nodig is kan hij ook in andere ruimtes dan we normaal gewend zijn geplaatst worden.

De DAT elektrische cv ketel is eenvoudig en degelijk uitgevoerd wat een lange levensduur en het nodig hebben van weinig onderhoud tot gevolg heeft. Veel toeters en bellen zijn bewust weggelaten. Op de voorkant van de cv ketel vind u een druk/temperatuurmeter, schakelaars waarmee u het vermogen van de ketel kan regelen en een draaiknop om de gewenste temperatuur in te stellen. De ketel is leverbaar in 6, 9 en 12KW en uiteraard voorzien van alle beveiligingen tegen te hoge temperaturen, te lage of te hoge druk in de leidingen. De ingebouwde pomp is voorzien van een energie klasse A label.

Indien u meer zou willen weten over de DAT elektriosche cv ketels kunt u kijken op hun website. Hier vind u alle informatie over de elektrische cv ketels met hun technische gegevens. U vind ze in onderstaande link:

https://www.datheating.eu

Bron van dit artikel : https://www.datheating.eu