Leuk in huis
Image default
Vloeren

Kwaliteitsvloeren voor de prijs van budget vloeren

Kwaliteitsvloeren zijn duur? Dat hoeft helemaal niet meer. Wanneer je je huis gaat verbouwen of bijvoorbeeld een nieuwe woning betrekt, zul je moeten bepalen welke vloeren je wilt leggen. Op het verlanglijstje van veel mensen staan vaak dure kwaliteitsvloeren zoals massief hout. Maar voor veel mensen zijn deze vloeren te hoog geprijsd. Daarom loont het om zelf je vloer te leggen en deze via internet te bestellen.

Het Creon Vloeren concept

Creon Vloeren is onderdeel van Creon Online. Deze firma verkoopt al jaren via internet. De producten bestaan o.a. uit rolluiken, kozijnen, horren en gevelbekleding. Eind 2014 zijn daar de vloeren bijgekomen. Via de webshop bestel je eenvoudig kwaliteitsvloeren zoals eiken houten vloeren, laminaat en PVC vloeren. Maar ook alle accessoires zoals ondervloeren, plinten en legsets bestel je eenvoudig via de webshop.

Doordat Creon is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg kun je vertrouwd online bestellen. En je hoeft slechts 5% aan te betalen. De rest volgt bij levering. Je kan de vloer thuis laten bezorgen of zelf ophalen in Sliedrecht.

Vloeradvies

Heb je nog geen idee wat voor vloer je wilt? Of heb je misschien vragen m.b.t. welke vloer je in welke ruimte moet plaatsen of wat voor kleur vloer het beste bij jouw interieur past? Je kan dan gratis vloeradvies inwinnen bij Creon. Telefonisch of in de showroom waar je de vloeren echt kunt ervaren. Heb je een mooie vloer op de website gezien en wil je die in het echt bekijken? Bestel dan een monster via de website. Je kunt dan thuis op je gemak de vloer ervaren en matchen met je interieur.

Kies ook voor een kwaliteitsvloer welke jaren lang meegaat. Door de vloer zelf te leggen bespaar je aanzienlijk op de kosten. Maar je kunt natuurlijk ook via een kluswebsite een klus plaatsen voor het leggen van je vloeren. Ook dan ben je vaak veel goedkoper uit dan wanneer je een complete vloer met legservice koop bij een dealer in de buurt.

https://www.creon-vloeren.nl/

 

Bron van dit artikel : https://www.creon-vloeren.nl/