Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Je keuken laten wrappen, hoe zit het met de kwaliteit?

Wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van de keuken is het niet gek als hij beschadigd raakt, het is natuurlijk wel zonde. Om weer een nette keuken te hebben kun je ervoor kiezen om een hele nieuwe keuken te nemen, dit is alleen heel duur. Gelukkig is er een goedkopere variant, je kunt de keuken namelijk ook laten wrappen. Het wrappen van een keuken houdt in dat er een plastic laagje overheen komt, dit laagje kan in elke kleur zijn. Door je keuken te wrappen kun je er dus ook voor kiezen om je keuken een compleet andere look te geven.

Hieronder kun je meer lezen over het wrappen van je keuken.

De prijs

Wanneer je een nieuwe keuken neemt spreek je al gauw over duizenden euro’s, bij het wrappen van een keuken is dit totaal anders. Het wrappen van een keuken kost je namelijk een paar honderd euro en de kwaliteit is even goed. Wrap je Keuken maakt namelijk gebruik van de beste kwaliteit folie, ze durven zelfs voor vijf jaar lang volledige garantie te geven. Dit geeft dus aan dat de kwaliteit erg goed moet zijn. De prijs voor het wrappen van de keuken verschilt heel erg per keuken en welke folie je wilt, er wordt daarom altijd van tevoren een prijs met je opgemaakt. 

Waar moet je op letten bij een gewrapte keuken

Wanneer je je keuken hebt laten wrappen zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten, je kunt bijvoorbeeld geen hete pannen meer op het aanrecht zetten. Het is ook  niet handig om de keuken schoon te maken met chloor en bleek, dit zijn namelijk bijtende stoffen. Je kunt de keuken het best schoonmaken met heet water, een sopje en een doek.