Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Plat dak specialist, omgeving Randstad

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare dakdekker Voorburg? Dan staan de dakspecialisten van Kewodak graag voor u klaar. Al ruim 30 jaar lang zorgen wij voor de reparatie en het onderhoud van platte daken. Daarnaast hebben we ons toegelegd op het aanleggen van platte daken, die voordeel opleveren voor het milieu en uw portemonnee. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om platte daken en wij pakken graag ieder project aan. We hebben altijd de juiste oplossing, voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor een dakdekker Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres. Ach ja, waar u ook woont in de Randstad, Kewodak helpt graag.

 

Ook bij daklekkage

Bij Kewodak kunt u terecht voor een geheel nieuw dak, maar wij staan ook direct voor u klaar als u een daklekkage heeft. Mocht u een lekkage aan uw dak ontdekken, neem dan meteen contact met ons op. Dit is belangrijk, omdat de schade aan uw dak zich snel uitbreid. Hoe eerder een lekkage gerepareerd wordt, hoe beter. Daarom staat het team van Kewodak dag en nacht voor u klaar om u uit de brand te helpen.

 

Voorkom lekkage

Een lekkage aan uw dak wordt meestal veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Met name platte daken zijn gevoelig voor weersomstandigheden en vuil dat op het dak blijft liggen. Het maakt al een groot verschil als het dak en de dakgoten schoongehouden worden. Ook is het belangrijk om het dak te inspecteren en kleine reparaties uit te voeren waar nodig. U kunt uiteraard de service van Kewodak hiervoor inschakelen.

 

Onderhoudscontract afsluiten

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, zodat wij bijvoorbeeld jaarlijks uw dak komen inspecteren en onderhouden. Als er kleine reparaties nodig zijn, dan worden deze direct uitgevoerd. Wij houden u op de hoogte van de conditie van uw dak en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

Bron van dit artikel : http://www.kewodak.nl/