Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Vind via kadastralekaart.com de kadastrale grens van een perceel

Ben je op zoek naar de exacte grenzen van een bepaald perceel? Op kadastralekaart.com vind je gemakkelijk de kadastrale grens van dat perceel. Je kunt die gegevens die je zoekt heel simpel downloaden van de website en beschikt daarmee altijd over officiële en de meest actuele informatie. 

Kadastrale grens kan belangrijk zijn bij de aankoop van een perceel of object 

De kadastrale grens kan een factor van belang zijn wanneer je bijvoorbeeld op het punt staat om een perceel aan te kopen. Dan wil je immers precies weten waar die kadastrale grens dan precies loopt. Op kadastralekaart.com vind je die informatie. Hoewel het platform niet van het Kadaster is, betreft de data op de website wel altijd de officiële data en bovendien krijg je altijd de meest actuele gegevens. Je kunt deze kadastrale grens gegevens en andere gegevens heel simpel downloaden van het platform. Je betaalt gewoon per download. Professionals die vaker over kadastrale gegevens dienen te beschikken, kunnen ook voor een abonnement kiezen. 

Veel meer informatie te downloaden op kadastralekaart.com 

Behalve gegevens over de kadastrale grens, is er op kadastralekaart.com nog veel meer informatie te vinden. Zo kun je een kadastrale kaart met maatvoering downloaden, zoals ook een kadastrale kaart bundel erg handig kan zijn. In dat geval combineer je handige informatie over kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en hypotheken. Ook een optie is om woningtransactie rapporten van de website te halen, zoals ook alle relevante informatie wat betreft bestemmingsplannen en vergunningen voor je beschikbaar is.  

Kies voor een rapport met een luchtfoto 

Leuk en praktisch is ook de optie die er is om een kadastrale kaart rapport met een luchtfoto te downloaden. Tenslotte; ook de eigendomsnformatie die kadastralekaart.com je aan aanbieden kan zeer de moeite waard zijn, net als de hypotheek informatie die je kunt downloaden. In dat geval ontvang je een uittreksel van de meest recente hypotheekakte. En zo vindt iedereen steeds precies die data die gezocht werd.Niet voor niets maken steeds meer particulieren en zeker ook professionals gebruik van het platform, in de wetenschap dat ze steeds over officiële en actuele informatie beschikken.