Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Waarom Rotterdam de leukste stad is om te wonen

Dat is Rotterdam een leuke stad i, is over het algemeen wel bekend. Maar waarom het er leuk is om te wonen nog niet, daarom gaan we in deze blog doornemen wat er leuk is aan het wonen in Rotterdam. 

Veel variatie

In Rotterdam is er veel variatie, niet alleen qua winkels en restaurant maar ook qua mensen die er wonen. Rotterdam is erg multicultureel waardoor je van alle culturen iets mee krijgt. Ook zijn er in Rotterdam erg veel verschillende restaurants waardoor je veel keuze hebt in verschillende restaurants en er zijn veel verschillende specialiteiten. In de Markthal in Rotterdam komen die allemaal samen. De Markthal is een grote overdekte markt waar je allemaal lekker dingen kan halen. Alle ‘marktkraampjes’ en restaurantjes lopen erg uit een waardoor het leuk is om daar eens een bezoekje aan te brengen. Al die verschillende culturen zorgen voor een en al gezelligheid in de stad, het is er nooit stil.  

Leuke uitjes

In Rotterdam zijn er altijd leuke dingen te doen. Je kan het zo gek niet bedenken en je kunt het in Rotterdam doen. Er zijn 3 grote voetbalclubs waar je ieder weekend (voor corona) een voetbal wedstrijd kan kijken. Als je niet van voetbal houd kun je een dagje naar Blijdorp of een dagje shoppen in de Koopgoot. Ook zijn er genoeg parken waar je lekker kunt wandelen of even kunt zitten. Ook zijn er veel musea die je kunt bezoeken en er zijn leuke wateractiviteiten op de Maas. Er zijn ook genoeg bezienswaardigheden in Rotterdam die je kunt bekijken. 

Makkelijk bereikbaar

Rotterdam is erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Voor verhuisbedrijf Delft en verhuisbedrijf Zoetermeer is dit ook makkelijk te bereiken en zij kunnen je helpen met het verhuizen van je spullen naar Rotterdam. Overal in Rotterdam rijden trams en metro’s waardoor alles makkelijk bereikbaar is. Rotterdam heeft ook verschillende treinstations waardoor het makkelijk te bereiken is. Ook kun je fietsen huren of lopend ergens komen. 

Conclusie 

Rotterdam is een erg mooie stad om te wonen, doordat er veel dingen te doen zijn er doordat er veel verschillende culturen samen komen in de stad is het er altijd erg gezellig. De stad is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Voor een verhuizing kun je het beste verhuisbedrijf Delft of verhuisbedrijf Zoetermeer zij kunnen je erg goed helpen met het verhuizen van je spullen naar Rotterdam. Zou jij verhuisbedrijf Delft of verhuisbedrijf Zoetermeer inschakelen bij je verhuizing?