Leuk in huis
Image default
Woning en Tuin

Zo decoreer je je muur met trouwfoto´s

Wat heb je met je trouwfoto’s gedaan? Zijn ze nog in digitaal formaat, vergeten op een USB of verstopt in een album? Creëer een speciaal en persoonlijk decorstatement met een bedrukte canvas van topkwaliteit en beleef de gelukkigste dag van je leven opnieuw. We geven je alvast enkele tips van wat je allemaal kan doen met je trouwfoto´s.

Canvas

Neem de mooiste dag van je leven en plak hem op je muren. Het is zo simpel. Ga voor een foto op canvas met lijst en maak van je trouwfoto´s een uniek statement in je interieur. Met een canvasafdruk wordt je foto met superieure kwaliteit afgedrukt. Daarnaast hebben de meeste canvassen een beschermende laag die ervoor zorgt dat je foto niet gaat verkleuren of stof opnemen.

Kies voor een template

Tegenwoordig bestaat er een prachtige selectie van vooraf ontworpen sjablonen gemaakt door professionele grafisch ontwerpers. Deze laten je toe om je foto´s eenvoudig hier aan toe te voegen en zo je eigen meesterwerk te creëren. Als je geen idee hebt hoe je hier aan begint, kun je ook een grafisch ontwerper inhuren voor het samenstellen van een persoonlijk kunstwerk met jouw trouwfoto´s.

Collage

Creëer een prachtig interieur met een collage of en split waarmee je je favoriete foto’s van de dag kunt selecteren en moeiteloos een collage aan je muur kunt maken. Een collage geeft een unieke weergave van je trouwfoto´s en zijn een blijvende herinnering van die speciale dag aan je muur.

Ga voor een fotolijst

Til je afgedrukte trouwfoto´s  naar een hoger niveau en laat deze professioneel inlijsten. Het inlijsten van je trouwfoto  maakt de foto prachtig af en geeft de print een kunstgaleriegevoel. Qua fotolijst heb je de keuze uit houten lijsten zwart, wit of naturel of ga voor een moderne look en kies voor aluminium. Een fotolijst zal je canvas zeker naar een hoger niveau tillen.