Leuk in huis
Image default
Woningen

De voordelen van de LED badkamer plafondlamp

Ben je op zoek naar badkamer plafondlampen? Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. De meest populaire verlichting is LED. De LED plafondlamp heeft veel voordelen ten opzichte van gloei- en TL-lampen. Deze lichtbron is niet alleen geschikt voor je badkamer, maar ook voor andere ruimtes. LED verlichting is er in verschillende stijlen. Er zijn LED plafondinbouwlampen, LED inbouwlampen, spots en nog veel meer. Met een grote verscheidenheid aan verlichtingsarmaturen beschikbaar, wordt het gemakkelijker om een LED lamp te kiezen die bij jouw badkamer past. Hier zijn de voordelen van LED verlichting.

LED is energie efficiënt

LED’s zijn zeer efficiënt in het omzetten van elektriciteit in licht. In feite is het drie keer efficiënter dan gloeilampen en vijf keer efficiënter dan fluorescentielampen. Dit betekent dat je geld bespaart op je elektriciteitsrekening terwijl je dezelfde helderheid krijgt als bij conventionele verlichting. LED is energiezuinig omdat het elektriciteit niet omzet in warmte. Deze verlichting geeft geen warmte af en ook geen UV-stralen. LED licht is ook milieuvriendelijk omdat het geen giftige materialen bevat zoals kwik of andere giftige chemicaliën die het milieu kunnen schaden.

LED heeft een lange levensduur en vele opties

LED’s gaan ook langer mee dan andere soorten lampen omdat ze geen thermische of mechanische degradatie ervaren tijdens het gebruik zoals andere lampen doen. Ze kunnen tot 100.000 uur meegaan. Dat betekent dat ze tot 20 jaar meegaan als je ze elke dag acht uur gebruikt. Zo hoef je LED lampen niet zo vaak te vervangen. Bovendien zijn er tegenwoordig verschillende soorten LED lampen verkrijgbaar, zoals schijnwerpers, spots, plafondinbouwlampen en meer. Je kunt kiezen uit verschillende vormen (rond of rechthoekig), maten (klein of groot), wattages (laag wattage of hoog wattage), en helderheidsniveaus.

LED plafondlampen van Verlichtingspecialist.nl

Verlichtingscpecialist.nl biedt een ruim assortiment LED plafondlampen aan. De meest populaire plafondlampen die deze winkel aanbiedt zijn inbouw plafondlamp ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Eglo Frania, Trio Leuchten Condus, Search Light badkamer, Search Light LED Flush en Eglo Wasao. Als je een eigentijdse plafondlamp wilt hebben, kun je Trio Leuchten Bolsa, Lucid Siren LED, en Eglo Almonte kiezen. Verlichtingspecialist.nl biedt alleen verlichting van hoge kwaliteit met 2 jaar garantie. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van de lamp. Ben je momenteel op zoek naar nieuwe verlichting voor in de badkamer? Kijk dan zeker eens op de website!