Leuk in huis
Image default
Woningen

Op zoek naar huis in de Ardennen?

Op vakantie naar de  Ardennen is populair. Het is een gewilde bestemming voor een weekend weg of voor een vakantie. Je kan met vrienden, familie, met je partner of met andere  gezelschap een huis in de Ardennen huren. Het is een prachtige bestemming met de  andere cultuur, een prachtige natuur en het heerlijke eten is een prima bestemming.  Ga je naar de Ardennen en ben je op zoek naar vakantie huizen in de Ardennen? Wij bieden een tal van verschillende accommodaties aan voor een fijne tijd.

De Ardennen

Ga je op vakantie naar de Ardennen, kies dan voor een huis in de Ardennen huren.. De Ardennen is heerlijk. Denk aan overdag de vlaktes van de Hoge Venen, de bossen van Luxemburg of het centrum van Durbuy verkennen. En savonds kun je in een huis in de Ardennen  lekker zweten in de sauna of heerlijk uitblazen in de jacuzzi met een glaasje champagne erbij. Ok zijn er huizen voor als je een weekend met vrienden of een weekend met vriendinnen er op uit gaat. Zo is er een huis in de Ardennen dichtbij kuuroorden en kun je genieten van een wellnessprogramma en schoonheidsbehandeling is een mogelijkheid. Zoek je een locatie voor team building om je collega’s beter te leren kennen in een andere omgeving dan de werkvloer? Ook dan is er vast een geschikt huis in de Ardennen.

Beleef schitterende grotten tijdens een vakantie in de Ardennen

Tot de mooiste toeristische attracties van de Ardennen behoren de verschillende grotten. Dankzij de bijzondere geologische samenstelling heeft u vanuit een huis in de Ardennen veel schitterende grotten om te bekijken. De prachtige stalactieten en stalagmieten van de grotten van Remourchamps zijn erg interessant. De grotten van Han bestaan uit een groot grottenstelsel waar u een rondleiding van een gids kunt krijgen. Het stelsel loopt door de rivier de Lesse en bestaat al enige eeuwen. Dit prachtige schouwspel maakt uw vakantie in een van een huis in de Ardennen extra bijzonder.