Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

3 Experttips voor de eerste keer veilige kopers

3 Experttips voor de eerste keer veilige kopers

Het kopen van een kluis is niet zo eenvoudig als naar de winkel gaan en vragen: “welke kluis is goed”? Er zijn enkele tips waar je op moet letten. Bepaalde dingen kunnen komen als ongemakkelijke waarheden, maar het krijgen van het juiste type kluis voor uw behoeften hangt af van uw bereidheid om te beseffen dat u meer nodig hebt dan u dacht. Benader veilig kopen met een open geest en de wetenschap dat een kluis altijd een investering is. Zodra u bereid bent om dat te doen, zullen deze tips van slotenmaker Rotterdam u door het veilige koopproces leiden.

1. Volg de 10% -regel
Het is een goede algemene regel om 10% van de kosten van wat u beschermt op de kluis zelf uit te geven. Alleen voor wiskundigen, als je $ 40.000 aan waardevolle spullen beschermde, zou je (tenminste) ergens rond de $ 4000 willen uitgeven. Verwijder in principe een nul van de kosten van wat u beschermt en houd uw laagste budget rond dat aantal. Dit houdt u eerlijk over de hoeveelheid geld die nodig is om uw waardevolle spullen te beschermen.

Als u voor een miljoen dollar aan goud opslaat, moet u naar een van de beste veilige bedrijven voor een kluis gaan. Je zou misschien geen 100.000 dollar aan een kluis of kluis uitgeven, maar dat komt omdat na een bepaald punt kluizen niet zoveel beter kunnen worden. Maar deze regel is meer om te illustreren wanneer het niet mogelijk is om een veilige plaats te kopen bij de ergste beveiligingsbedrijven in de buurt. Het gebruik van een kluis die je een paar honderd dollar kost om tienduizenden dollars te beschermen, is niet slim. Blijf eerlijk met uw budget.

2. Investeer in iets zwaars
Gewicht is om twee belangrijke redenen een belangrijke factor in een kluis. De eerste reden is alleen dat een zware kluis moeilijk te verplaatsen is. Het is fysiek moeilijker om de kluis te verplaatsen of zelfs te verplaatsen. De eerste manier waarop iemand je kluis gaat aanvallen, is gewoon om hem te pakken en ergens anders te openen. Als ze het niet kunnen pakken, proberen ze het op zijn rug te krijgen, zodat er meer invloed kan worden uitgeoefend om de deur open te wrikken.

De tweede reden is dat het gewicht van een kluis een zekere mate van veiligheid aangeeft. Een lichte kluis betekent dat er minder metaal wordt gebruikt in de constructie van de kluis. Dit is een grote zorg als je kijkt naar de verschillen tussen safes en lockboxes. De dikte van het metaal (ook bekend als de dikte van het staal) is een bepalende factor tussen iets dat zelfs als een kluis is ingedeeld. De dikte voorkomt het succes van snijden en wrikken, omdat dikker metaal sterker is. Kracht betekent meer beveiliging tegen inbraak.

3. Let op de kloof
De opening tussen de deur en het slotlichaam zal het hefboompunt zijn dat criminelen zullen gebruiken om uw kluis te openen. Het kan ook de opening zijn die wordt gebruikt om de bouten van de deur rechtstreeks aan te vallen (afhankelijk van de grootte van de opening). Hoe strakker de deur is voor het lichaam van de kluis, terwijl hij vergrendeld is, hoe kleiner de kans dat iemand met brute kracht in de kluis komt.

Als je naar brandkluizen kijkt, is de opening ook een probleem, want vuurschade gaat niet alleen over warmte, maar kan ook de ophoping van roet en as zijn. Als u overstromingsrisico’s hebt of als u zich zorgen maakt over waterschade, vergroten grote openingen deze risico’s aanzienlijk. Wanneer er een opening is die deeltjes in de kluis toelaat, bestaat de kans dat uw kostbaarheden schade kunnen oplopen. Terwijl u naar de verschillende soorten kluizen kijkt, moet u ervoor zorgen dat u goed let op hoe dicht de deur afdicht tegen het veilige huis.

Bron van dit artikel : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam