Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Anderhalf jaar bezitter van een oosterse lamp: mijn ervaringen

Hallo wederom lees je een blog van Frenk. Misschien herinner je nog wel dat ik dik anderhalf jaar geleden een artikel geschreven heb omtrent mijn aankoop een gigantische oosterse lamp uit Egypte. Verkregen via een Nederlandse webwinkel die als tussenluik fungeert.

Nou misschien hebben jullie zoiets van hoe gaat het nu met Frenk, en hij is nog steeds zo in zijn nopjes met zijn oosterse lamp. Niets mis met enige nieuwsgierigheid natuurlijk. Daar gaan we dan. Op de vraag of de lamp nog steeds prominent in de woonkamer hangt? JA. Dat hangt zij. Natuurlijk na een tijdje ga je eraan wennen. Maar nog steeds is het leven zoveel beter sinds die december van 2016.

Ik kreeg ook vaak de vraag van trouwe blog lezers, van Frenk, waar heb jij die lamp gekocht? Ik wilde dit oorspronkelijk niet vermelden om wel twee redenen. Ten eerste, wilde ik niet een commerciële blogpost schrijven. Ik wil niet overkomen als een verkoper. Ten tweede, ik wil ook niet dat straks iedereen zo een geweldige oosterse lamp in de woonkamer heeft. Misschien wel een beetje egoïstisch motief van mij. Ik heb me over beide punten kunnen zetten. Bij de oosterse lampen webwinkel Ghalia zijn ze aangeschaft. Zo dat is eruit. Ik voel me direct opgelucht.

Enfin, ook veel vragen omtrent de onderhoud van de lamp. Nou ja dat viel reuze mee uiteindelijk. Ik denk dat ik haar misschien een tot twee keer heb hoeven schoonmaken de afgelopen tijd en dit was geen groot karwei hoor. Dus op dat vlak zie ik geen reden tot zorgen. Het is niet veel onderhoud kan ik voor jou concluderen.

Verder dan nog. Naast de lamp heb ik ook de Egyptische waterpijp Abdel toegevoegd aan mijn interieur. Ik ben geen roker hoor, maar deze dient puur decoratief doel. Ook die valt nog steeds heel erg in de smaak.

Bron van dit artikel :