Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Je eigen muurstickers ontwerpen

Muurstickers zijn een indrukwekkende decoratie voor op elke wand, of het nu om de slaapkamer, de woonkamer, de hal of bijvoorbeeld de keuken gaat. Overal in huis kun je genieten van de mooiste muurstickers van Stickerparadijs. Honderden verschillende muurstickers staan voor je klaar in onze webwinkel, waar je de muurstickers zelf nog verder kunt personaliseren door de kleur en het formaat aan te passen. Maar wat nu als je tussen al die muurstickers net niet de muursticker kun vinden die jou 100% aanspreekt? Dan maak je deze toch gewoon zelf? Bij Stickerparadijs kan het!

Je eigen muursticker ontwerpen

Bij Stickerparadijs heb je de mogelijkheid je eigen ontwerp om te laten toveren tot een geweldige muursticker. Je kunt je eigen muursticker van begin tot einde ontwerpen zoals jij het wilt. Vervolgens kun je dit ontwerp aan ons doorsturen, zodat wij een offerte voor je kunnen maken. Deze offerte is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat de prijs scherp is en geven je uiteraard de garantie op een hoogwaardige kwaliteit. Geef aan welk ontwerp jij wilt hebben, in welke kleur en welk formaat, en wij maken deze muursticker voor je!

Ook muurteksten zelf maken

Muurstickers zijn zeer populair, maar muurteksten zijn misschien nog wel populairder. Een tekst kan dan ook zoveel meer zeggen dat een afbeelding. Je kunt kiezen uit een zeer compleet aanbod aan muurteksten die wij in ons assortiment hebben opgenomen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je eigen muurtekst te laten maken. Heb jij een motto, een favoriete uitspraak of misschien wel enkel een leuk stopwoordje, en wil je deze op een muursticker hebben staan? Wij maken deze graag voor je. Op onze website kun je een keuze maken uit de vele beschikbare lettertypen. Daarnaast kun je ons de gewenste kleur en afmeting laten weten. Wij zorgen ervoor dat jij de muursticker met de tekst krijgt die jij wilt.

Laat je creativiteit de vrije loop

We willen allemaal genieten van een interieur dat goed bij ons past. Wanneer de sfeer juist is, voelen we ons het meest prettig. Thuis moet toch de plek zijn waar jij je het fijnst voelt. Een muursticker draagt bij aan het realiseren van de juiste sfeer, maar hiervoor is het wel belangrijk dat de muursticker perfect past bij jouw persoonlijke wensen, eisen en voorkeuren. Door jou de mogelijkheid te bieden je eigen muursticker te ontwerpen kan Stickerparadijs jou altijd de muursticker leveren die perfect matcht met je interieur en je gevoel. Laat je inspiratie opborrelen, houdt alle opties open en laat je eigen creativiteit het woord doen. Je zult zien dat er een heel bijzondere en unieke muursticker uit voort kan komen, welke wij graag voor je maken.

Bron van dit artikel : http://www.stickerparadijs.nl