Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Luxe plaids en deken van By Molle

Zachte gebreide plaids, ze komen in vrijwel ieder artikel over wooninspiratie tegenwoording naar voren. Heerlijke warme dekens van ongeverfde wol. Luxe linnen sheets als plaid op de bank of sprei op je bed. Je kan nooit genoeg luxe plaids en dekens hebben! In de nieuwe webshop van By Mölle kun je terecht voor luxe plaids en deken gemaakt van een drietal stoffen.

1) GERECYCLED DENIM

Het garen van deze gebreide plaids is gemaakt van oude spijkerbroeken. Deze oude jeans worden verzameld In Italië, waar de ritsen en knopen eraf gehaald worden en de denim stof wordt gewassen. Nadat het op kleur is gesorteerd wordt het verpulverd en gesponnen tot garen. Dit speciale garen wordt gebruikt in de collecties. Een eerlijk product, goed alternatief voor katoen en een prachtige manier om je huis aan te kleden. De luxe plaids zijn zacht en soepel en staan ook prachtig als sprei op je bed.

2) ONGEVERFDE WOL

De wollen dekens zijn zacht, warm en uiteraard 100% natuurlijk. Om er zeker van te zijn dat de wol op diervriendelijke manier wordt verkregen en om onze carbon footprint te minimaliseren wordt alleen Europese wol gebruikt. Er is een Deense spinnerij en weverij gevonden die Scandinavische wol gebruikt. 

3) GEWASSEN LINNEN

Ook de linnen sheets kun je goed als plaid of sprei gebruiken. Combineer ze met linnen kussens en creëer een pure, relaxte sfeer. De stoffen zijn chambray geweven, dit betekent dat wit garen gecombineerd wordt met één andere kleur. Doordat het garen geverfd wordt in plaats van de stof als geheel krijgen de kleuren meer diepte en is de structuur van de stof meer zichtbaar.

In de nieuwe webwinkel kunnen liefhebbers uit alle werelddelen terecht voor de bijzondere plaids en dekens van By Molle. De webshop is zeer overzichtelijk en up-to-date. Betalen kan via PayPal of iDeal.

Bron van dit artikel : https://www.woonkussens.nl/product-categorie/plaids/