Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Meer informatie over led lampen!

Led lamp is een light-emitting diode (LED) product dat wordt geassembleerd in een lamp (of een gloeilamp) voor gebruik in verlichting apparaten. Led lampen hebben een levensduur en elektrische effectiviteit dat een paar keer superieur is dan tl-lampen, met een paar chips zijn ze klaar om meer dan 100 lumen voor elke watt af te geven.

Als stralend licht en ongelijk aan de meeste tl-lampen (bijv fluorescentielampen of CFL), komen LED’s tot volle pracht, zonder de noodzaak voor een warmings tijd; het leven van TL-verlichting verminderd bovendien door onophoudelijke wisselen aan en uit. De inleidende kost van LED is in het algemeen hoger. Corruptie van de LED kleur en het bundelen van materialen verminderen van de lichtopbrengst tot op zekere hoogte na enige tijd.

Sommige LED-lampjes zijn gemaakt om een ​​ perfecte drop-in ruil te zijn om hun voorgangers te vervangen.

Een groot aantal mensen te observeren een verbazingwekkende bron licht, met name in familiekamers en omgevingen. Aangedreven lampen zijn gemaakt in het bijzonder met componenten die het nut en comfort te verhogen. Componenten, bijvoorbeeld, lange, flexibele armen, tinten die draaien om licht te concentreren op een gerichte plek.

Deze lampen zijn toegankelijk gemaakt in een mengsel van kleuren en aanvullingen dus ongeacht welke kleur u nodig heeft. De beste beslissing bij de aankoop van een licht voor elke plaats in uw huis of kantoor zou zijn om een ​​LED-lamp te gebruiken

Bron van dit artikel : http://www.leds-depot.nl/