Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Rolgordijnen bedrukken – Een keer iets anders

Een bedrukt Rolgordijn? Ja het kan!

Je winkel of etalage ziet er overdags tiptop uit, met alle accessoires van dien. Gave posters, mooie roll-ups en misschien wel vette pandbelettering. Maar wanneer de zon op je winkel begint te schijnen, veranderd de aantrekkelijke etalage al snel in een afgesloten bunker. Dit is natuurlijk niet goed voor jouw reclame! Je moet gezien blijven worden, maar het moet ook een leefbare omgeving blijven voor jou en je werknemers. Komt dit herkenbaar voor? Geen zorgen, Bij Uwprinter.nl bieden we een leuke oplossing. Je hebt het wellicht niet gehoord, en anders wist je niet dat het mogelijk is Bedrukte rolgordijnen! En dan niet met enkel een simpel printje of wat tekst, nee echt een geheel eigen ontwerp, en afgestemd aan jouw huisstijl.

 

Waarvoor kan ik een bedrukte rolgordijn gebruiken?

Ik hoor je al denken; wat moet ik in godsnaam op een rolgordijn bedrukken? Laat mij je een handje helpen. Zet er in elk geval geen essentiële informatie op zoals de openingstijden, dit is namelijk informatie die van alle tijden zichtbaar moet zijn voor de (potentiële) klant. Het zou niet echt handig zijn als jij net de rolgordijnen hebt ingerold, en hierdoor de klant voor een dichte deur laat staan. Informatie die je wel op een rolgordijn kunt zetten zijn bijvoorbeeld de diensten of producten die je levert aan klanten. Maar om echt de aandacht te krijgen van je doelgroep, wil je direct iets bieden wat de kijker nodig heeft. Lopende acties van jouw bedrijf zijn daarom hét perfecte element voor op het rolgordijn, een echte aandachtstrekker!

Mogelijkheden voor op een beurs

Maar kan ik een rolgordijn dan alleen gebruiken voor de etalage van mijn winkel? Nee. Denk creatief! Beurzen worden vaak binnenshuis enorm aangekleed, elk bedrijf wil zich van zijn beste kant laten zien waardoor er met veel geld wordt gesmeten. Het buitenaanzicht wordt echter vaak ongerept gelaten. Gebruik daarom bedrukte rolgordijnen om de potentiële klanten op een beurs al buiten het pand aan te trekken! Zie je nou zelf al grote kansen om bedrukte rolgordijnen in te zetten voor jouw eigen organisatie? Klik dan hier om het perfecte rolgordijn voor jouw te bestellen. Wil je ook liever het ontwerp uitbesteden? Onze interne vormgevers kunnen een passend ontwerp maken voor jouw rolgordijn.

Super snel met spoed drukwerk nodig? Wij helpen graag!

In de webshop van Uwprinter.nl kun je veel meer dan slechts gordijnen bestellen. Van huisstijl drukwerk tot beursmateriaal en zelfs bedrukte wijnkokers. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij leveren het. Voor de meest bestelde artikelen kunnen we zelfs spoedrukwerk leveren, zodat het dezelfde dag nog bij je thuis of op kantoor geleverd is. Handig toch? Meer weten, ga dan snel naar onze webshop en bestel online.

Bron van dit artikel : https://www.uwprinter.nl

Gerelateerde artikelen

Duorolgordijn.eu – De nummer 1 in Raamdecoraties

Het schoonmaken van je telefoon

Mexicaanse deken als woondeken