Leuk in huis
Image default
Woonaccessoires

Schapenvacht kopen, mooie accessoire in huis

Een paar mooie accessoires om je interieur een beetje aan te vullen kunnen zeker niet ontbreken. Een huis echt een thuis maken, dat kan je doen door de meubels en accessoires die je er in zet. Een paar mooie meubels die echt bij jou passen en functioneel zijn. En dan een heleboel leuke accessoires die het huis echt afmaken. Een schapenvacht is een van die accessoires die je niet kan missen in je interieur. Een heerlijk zachte vacht. Het brengt een soort warmte en natuurlijk effect in huis door het materiaal. Een schapenvacht kopen is daarom heel leuk. Het kan ook op verschillende manieren in huis geplaatst worden. Bijvoorbeeld over een bank of stoel gedrapeerd, op de vloer of aan de muur zelfs.  Schapenvacht kopen, waarom zou je dat doen? Lees hier meer.

De voordelen van een echte schapenvacht

Een echte schapenvacht verschilt wel met een synthetische vacht. Het uiterlijk van de twee vachten verschilt een beetje, maar beide staan ze leuk in je interieur. En erg zielig is het niet, want de vacht is gewoon restafval van de vleesindustrie. Dus als het niet in je huis ligt, wordt het weggegooid. Zonde toch. Er zitten wel wat voordelen aan een echt schapenvacht kopen. Namelijk:

–        Echt wol is zachter

–        Het blijft schoon

–        Moeilijker brandbaar

–        Hypoallergeen

–        Past zich aan het weer aan

Een schapenvacht kopen

Een schapenvacht in je interieur kan bijna niet ontbreken. Je ziet het veel terug in scandinavische interieurs en moderne of boho stijlen. Er zijn verschillende kleuren schapenvacht, net als dat er verschillende kleuren schapen zijn natuurlijk. Van een standaard en klassieke witte tot zwart, bruin en grijs. Of zelfs een groene, roze of blauwe. Het kan namelijk geverfd worden. Grote of kleine vachten. Voor iedereen z’n woning dus wel een passende schapenvacht.

 

Bron van dit artikel : https://www.vachtenspecialist.nl/schapenvachten/