Leuk in huis
Image default
Aanbiedingen

De beste geschenken om je geliefden vanuit het buitenland te sturen!

Weg zijn van huis kan moeilijk zijn, vooral tijdens de feestdagen. Maar dat je mijlenver weg bent, betekent niet dat je je geliefden niet kunt laten zien hoeveel je om ze geeft. Hier zijn enkele leuke cadeau-ideeën die je direct bij hen kunt laten bezorgen, waar ter wereld je ook bent.

1. Een abonnement op hun favoriete tijdschrift

Wat is een betere manier om met thuis verbonden te blijven dan door maandelijks een herinnering te sturen aan alle dingen waar je geliefden van genieten? Of het nu een kooktijdschrift is voor je foodie vriendin of het laatste nummer van Vogue voor je modebewuste zus, een abonnement is een cadeau dat blijft geven lang nadat de feestdagen voorbij zijn.

2. Een handgemaakt voorwerp van je reizen

Een van de beste manieren om je ervaringen te delen met de thuisblijvers is door ze een stukje te geven van waar je bent. Als je in Azië bent, koop dan een mooie zijden sjaal of handgeschilderde eetstokjes. In Europa koop je een leuk paar oorbellen of een feestelijk sieraad. Wat je ook kiest, het zal zeker gekoesterd worden als herinnering aan je verblijf in het buitenland.

3. Een verzorgingspakket vol lekkers

Niets zegt “ik denk aan je” als een doos vol lekkernijen uit je thuisland. Vul hem met alle favorieten van je geliefden, van zoete tot hartige hapjes, en doe er een paar unieke dingen bij die ze alleen kunnen krijgen waar jij bent. Ze zullen graag in deze heerlijke verrassing graaien, en het zal hen het gevoel geven dat ze daar bij jou zijn, genietend van alle smaken van jouw land.

4. Een boeket bloemen

Als je echt niet weet wat je ze moet geven, ga dan voor iets dat altijd zeker in de smaak valt: bloemen bezorgen! Zeker bij de vrouwen onder ons kun je hier niet fout mee gaan! Want wie is er nou niet dol op een mooi vers boeket?