Leuk in huis
Image default
Bedrijven

Huis verhuren in Amsterdam

Het verhuren van uw woning is een goede manier om extra inkomsten te genereren. Zeker als u om wat voor reden dan ook een tijdje niet in uw woning kunt wonen is het verhuren een interessant idee. Alleen wat is de beste manier om de woning aan te bieden en aan wie verhuurt u precies de woning? Zo is het mogelijk om uw woning voor short stay aan te bieden op bijvoorbeeld Airbnb of op een ander platform waar vakantiegangers zoeken naar een huis om kort in te verblijven. Wilt u uw huis verhuren voor langere periode? Dan is het verstandig om een verhuurmakelaar in te schakelen die actief is binnen uw regio. Verhuurmakelaars helpen u bij het vaststellen van de huursom, het verhuur klaarmaken, het vinden van een geschikte huurder, toetsen van de huurder en desgewenst kunt u vaak ook beheer afspraken maken met het betreffend makelaarskantoor. U wilt immers niet dagelijks bezig zijn met alle rompslomp rondom het verhuren van uw woning. Door het inschakelen van een professioneel verhuurmakelaar zal alles tot in de puntjes geregeld zijn.

Woning voor langere periode verhuren in Amsterdam

In de huidige oververhitte woningmarkt kan het lucratief zijn om uw woning voor langere periode te verhuren in Amsterdam. Een groot verhuuraanbod is te vinden op Funda en Pararius. Deze platformen zijn gespecialiseerd in het promoten van woningen. Waar Funda zowel koop als huuraanbod aanbiedt zijn bij Pararius voornamelijk huurwoningen te vinden. Verhuurmakelaars zullen dan ook uw woning op deze platformen aanbieden en andere marketingactiviteiten doen om uw woning interessant aan te bieden aan potentiële huurders. Denk bijvoorbeeld aan een Social Media campagne (Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram) of aan de hand van mooie foto’s potentiële huurders aantrekken. Een verhuurmakelaar Amsterdam kan u hier alles over vertellen.

Zorgeloos huis verhuren Amsterdam

Als u uw huis wilt verhuren zal u ongetwijfeld een hoop vragen hebben. Wat is een reële huurprijs, wie screent de huurder, vindt er controle plaats tijdens de huurperiode en zo zal u nog tal van vragen hebben omtrent woning verhuren Amsterdam. De betere verhuurmakelaars komen bij u langs en zullen een intakegesprek met u hebben. Tijdens deze intake krijgt u alle stappen uitgelegd en kunt u vrijblijvend vragen stellen. Zo zal het gehele proces van aanbieden van de huurwoning tot en met het daadwerkelijke verhuren en collecteren van de huursom inzichtelijk worden. Huis verhuren in Amsterdam? Schakel een deskundig en ervaren makelaarskantoor in.