Leuk in huis
Image default
Bouwen en verbouwen

Keuken schade

Keukenschade

Tijdens het koken, bakken en braden moet er soms veel tegelijk gebeuren terwijl u ook nog eens werkt met hete pannen en een hete oven, kokend water, ovenschalen en andere materialen. Zo kan het voorkomen dat u een te hete pan of schaal op uw aanrechtblad plaatst, met een bakplaat langs één van uw hoogglans keukenkast deurtjes schaaft of dat er kokend heet water langs uw lade naar beneden druipt. Wanneer er schroeischade, stootschade, krassen of andere soorten schades aan uw keuken ontstaan, hetzij aan het werkblad in uw keuken, hetzij aan de kastjes, keukenkast deurtjes of ladefronten, kunt u deze schades vakkundig door ons laten herstellen. Maat Repair werkt met deskundig en gespecialiseerd personeel aan het herstel en de reparatie van uw keuken schade. Wij gaan daarbij altijd voor de hoogst haalbare service.

Maat Repair: voor reparatie van allerlei keukenschade

Zo hebben wij veel ervaring in het repareren van beschadigde keukenkast deurtjes. Keukendeurtjes die zijn voorzien van folie, zoals een hoogglans laag, leiden niet zelden tot schades. Deze schade kan zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld warmte of hitte, waarbij de folie is verkleurd, gekrompen of gebarsten. Maat Repair kan de betreffende deurfront desgewenst voorzien van een nieuwe folie, waardoor het keukenkast deurtje een vernieuwd uiterlijk krijgt.

Maar ook aan uw keukenblad kan op diverse manieren flinke schade ontstaan. Denkt u hierbij aan een flinke brandblaar door het plaatsen van een hete pan op het aanrecht, of een deuk die is ontstaan door het pakken van iets zwaars uit een keukenkastje wat vervolgens op het aanrecht terecht is gekomen. Maar ook krassen door het snijden van etenswaren rechtstreeks op het aanrecht of door het schuiven van pannen, vergieten, braadsledes en meer.

Bij keukenbladschade en schade aan keukenkast deurtjes is het daarnaast zo dat de waterdichte toplaag van het aanrecht of het kastdeurtje vaak beschadigd is, waardoor vocht het hout van uw kastjes gemakkelijk kan bereiken en kan zorgen voor uitzet, met nog meer schade als gevolg. Dit wordt vaak nog verergerd doordat keukenkastjes vaak door middel van fineren opgebouwd zijn. Om ergere schade te voorkomen is degelijke en adequate reparatie van groot belang.

Laat uw keuken schade deskundig repareren

Heeft u keukenschade en wilt u dat deze beschadigingen op een professionele wijze hersteld worden en heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met Maat Repair. Wij adviseren en informeren u graag over alles omtrent de reparatie van uw keuken schade.

Bron van dit artikel : https://maatrepair.nl/