Leuk in huis
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Dakmakers voor elke dakreparatie

Is uw dak kapot? Dan is het prettig als dit zo snel mogelijk op een professionele manier gerepareerd kan worden. Hiervoor heeft u iemand nodig met een degelijke opleiding en voldoende ervaring. Wat dat betreft bent u aan het juiste adres bij Dakmakers. Wij gaan graag voor u het dak op om de situatie te inspecteren en direct de nodige dakreparatie uit te voeren. Ook als u midden in de nacht ineens met stormschade of lekkage komt te zitten, staan wij Dakmakers gelijk voor u klaar.

Lekkage voorkomen

Een daklekkage is altijd onhandig, maar het is extra vervelend als het buiten koud en guur is. Dakmakers schieten u natuurlijk graag te hulp in deze situatie, maar het is nog beter als de lekkage helemaal voorkomen kan worden. Gelukkig zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om de kans op lekkage te verkleinen. Het is bijvoorbeeld goed om takken, bladeren en sneeuw regelmatig van uw platte dak te verwijderen. Ook vuil weghalen uit de dakgoten is erg belangrijk. Kunt u deze klussen niet zelf uitvoeren? Dan helpen wij u graag.

De mogelijkheden van uw dak

Dakmakers repareren niet alleen daken, maar leggen ze ook aan. Daarbij voeren we inspecties uit en plegen we het nodige onderhoud. Dit zorgt ervoor dat uw dak stevig blijft, waardoor lekkages en andere schade kan worden voorkomen. Dakmakers komen niet alleen de boel repareren als er schade is aan uw dak, we kijken ook naar alle mogelijkheden die daken ons bieden. Een dak vormt niet alleen de bovenkant van uw huis, het kan ook dienst doen als tuin of terras. Daarbij kunnen daken bekleed worden met verschillende materialen, die allemaal andere voordelen met zich meebrengen. Wij kijken graag een stapje verder en kunnen u adviseren over de mogelijkheden van uw dak.

Bron van dit artikel : https://www.dakmakers.nl