Leuk in huis
Image default
Huishoudelijk

Hordeuren op maat houden het ongedierte buiten

Hordeuren op maat zijn perfect om ongedierte buiten je huis te houden. Zeker wanneer je in de zomer veel van binnen naar buiten loopt. De vliegen, wespen en bijen vinden het heerlijk om binnen te zijn. Als de deur openstaat kunnen de beesten makkelijk naar binnen vliegen. Je hebt niet altijd zin om de deur steeds dicht te moeten doen. Het is immers lekker weer en je wil makkelijk van binnen naar buiten kunnen lopen. 

Hordeuren

Als je hordeuren plaatst, kun je makkelijk van binnen naar buiten lopen zonder dat de deur open blijft voor het ongedierte. Ook heeft het hebben van hordeuren op maat het voordeel dat je veel frisse lucht in je huis krijgt zonder dat er van alles naar binnen waait. Doordat de hordeuren op maat zijn gemaakt, heb je geen eigen werk aan het plaatsen van de hordeuren. Je hoeft niet zelf de deuren te meten en de hordeuren op maat te knippen. Doordat de hordeuren op maat gemaakt zijn van een fijne stof, blijven er niet veel resten stof en beesten in achter. Ook zijn de hordeuren ideaal wanneer je veel van binnen naar buiten gaat. De hordeuren op maat zijn zo gemaakt dat de deuren achter je dichtvallen. Zo heb je geen last van de deur wanneer je met volle handen loopt. 

Pollen

Naast het ongedierte en de frisse lucht zijn de hordeuren ook ideaal voor hooikoorts patiënten. De pollen worden namelijk ook tegengehouden door de hordeuren op maat. Daarnaast zijn de hordeuren erg mooi en luxe afgewerkt, waardoor het je huis ook een mooie uitstraling geeft. Het is dus niet alleen praktisch voor in je huis, maar de hordeuren op maat zijn ook nog een toevoeging aan je woning en ook aan je interieur. Hordeuren op maat hebben dus veel voordelen.