Leuk in huis
Image default
Huishouden en schoonmaak

Dáárom schoonmaakbedrijf Schoonpand

Staat u op het punt om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Twijfel dan niet en ga voor schoonmaakbedrijf Schoonpand! Vooral als u zoekt in de regio Amsterdam, want dat is waar wij werkzaam zijn.

Goedkoop en kwaliteit

Bij schoonpand leveren we uitstekende kwaliteit als het gaat om alles netjes schoonmaken. Dit kan van alles zijn. Namelijk van wc tot aan het tapijt. En dit kan ook over worden gedaan. Bij u thuis of bij u op het kantoor. Dit is allemaal geen punt bij ons. Ook is het gewoon geen dure prijs zoals bij de meeste schoonmaakbedrijven dit wel het geval is. Dus een schoon pand of een schoon huis tegen een nette prijs, wie wil dat nu niet?

Flexibel en snel

Twijfelt u of het wel snel genoeg gaat of dat het niet op een fijn moment uitkomt omdat u altijd druk bent? Dat maakt bij ons niks uit want bij schoonpand hebben we flexibele tijden dus we zijn eigenlijk op elk moment van de dag wel beschikbaar of onze medewerkers moeten toevallig net allemaal al bij een klant zijn. Maar stel dat u dus druk bent en u heeft geen tijd om het zelf te doen dan staan wij voor u klaar!

Ook zijn we er binnen no-time, want we zijn actief in heel Amsterdam. Dus woont u toevallig in Amsterdam dan komt dat goed uit. Wij zijn er dan bij afspraak altijd op tijd en zijn ook zo weer klaar afhankelijk van de klus natuurlijk.

Ervaring, klantvriendelijkheid en professioneel

Bij schoonpand werkt personeel dat erg gedreven is en ze weten ook waar ze mee bezig zijn. Ze zijn dan ook vakkundig opgeleid en dat komt natuurlijk altijd van pas. Ook zijn we bij schoonpand klantvriendelijk en houden wel van een praatje met de klant. Niet alleen helpt dat mee aan de connectie tussen ons en de klant maar ook aan het imago van ons bedrijf.

Geen verplichtingen, vrije keuzes en tevredenheid van beide partijen

U zit bij ons nooit ergens aan vast. Wij bouwen altijd naar een lange-termijn samenwerking, maar dan niet door middel van een langslepend contract. Bij ons zit u niet vast aan opzegtermijnen en een contract etc. U blijft klant, zolang u maar tevreden bent en zo lang als u dat wilt! Dus u kunt gewoon afzeggen als u daar baat bij heeft om wat voor reden dan ook.

Neem contact met ons op via de website: https://schoonpand.nl/

Bron van dit artikel :