Leuk in huis
Image default
Woningen

Interieurfolie voor in huis

Wat is nou echt leuk voor in huis? Misschien een nieuwe look? Even weer een hele frisse wind er door heen. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd. Maar daar moet natuurlijk wel budget voor zijn. En dat budget, dat is op dit moment voor velen nog al een probleem. Want de prijzen zijn door covid en de oorlog in Oekraine flink gestegen. En ze stijgen nog steeds dagelijks. Dus hoe kun je je huis dan voor een klein budget toch die nieuwe look geven? Wij gaan het je vertellen!

Met plakfolie betaalbaar je huis decoreren

Met plakfolie kun je heel goed je huis decoreren. En dan bedoelen we niet de buitenkant van je woning, maar echt de binnenkant. Dus je meubels, je kozijnen, je vensterbanken, de deuren en alle woonaccessoires die je van een andere look wilt voorzien. Vergeleken met behang of verf is meubelfolie best wel betaalbaar. Meestal betaal je zo’n 5 euro per meter. Al zijn er natuurlijk ook nog veel duurdere folies verkrijgbaar. Bij Plakfoliewebshop.nl, dat is zo’n webshop die al die meubelfolies verkoopt, kun je kleurenfolie of zelfklevend folie per halve meter kopen. Als je dan de dingen die je wilt gaan beplakken even goed op meet, dan koop je nooit teveel. De keuze is trouwens erg groot. Want je hoeft niet per sé voor een effen kleurtje te gaan. Je kunt ook voor een grappig bloemetjespatroon gaan, een strakke betonlook en er is zelfs velours plakfolie te koop. Het decoratiefolie plak je trouwens niet overal zomaar op. Op een onbehandelde muur of stuk hout blijft het namelijk niet zitten. Het moet echt schoon en glad zijn, en ook mag er geen stofdeeltjes of iets dergelijks nog op zitten.

Interieurfolie zelf plakken

Natuurlijk zijn er bedrijven die interieurfolie voor jou plakken. Maar goedkoper is om het gewoon zelf te doen. En moeilijk is het ook niet echt. Dus ga gewoon lekker zelf aan de slag en leer zelf in een mum van tijd de kneepjes van het vak kennen. Met zoveel keus in houtfolie, marmerfolie, kleurenfolies en zelfs raamfolie, ben je bij Plakfoliewebshop zeker aan het juiste adres. Neem eens een kijkje. Al is het alleen al om eens wat inspiratie op te doen!

https://www.plakfoliewebshop.nl/