Leuk in huis
Image default
Woningen

Kozijnen en schuifpuien bij Schipper Ede

Ben je van plan om kozijnen of schuifpuien te laten plaatsen in je nieuwe of oude woning? Dan ben je bij Schipper Ede zeker aan het juiste adres hiervoor, want hier worden de mooiste soorten en maten aangeboden tegen zeer scherpe en duidelijke prijzen. Wat wil je nog meer? Omdat er hier veel keuze is, maakt het de keuze die je uiteindelijk gaat maken niet altijd even gemakkelijk. Iedere woning is net weer even wat anders en vraagt om een andere aanpak. De ene woning heeft meer ruimte dan de ander en kan gemakkelijker een schuifpui kwijt dan een ander, maar dat betekent niet dat het helemaal niet mogelijk is in een kleine ruimte. Je moet soms een beetje creatief met een ruimte omgaan en laat Schipper Ede daar nou net veel ervaring mee hebben en precies weten wat er moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat deze ruimte helemaal kan worden benut.

Aanvullen

Door middel van de juiste materialen en de juiste ontwerpen kan Schipper Ede zorgen voor een bijzonder mooie aanvulling van jouw woning. Dat betekent dat je een woning zo kan omtoveren door middel van een paar kleine aanpassingen. Daar hebben de ontwerpers van Schipper Ede zeker wel ook voor en kijken graag met jou naar de mogelijkheden die er in jouw ruimte zijn en waar jouw budget toereikend voor is. Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk dat de wensen van de bewoners ook worden meegenomen.

Ontwerpen

Om de wensen en behoeften in kaart te brengen zal er eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarbij er wordt gekeken naar alle voor- en nadelen die bepaalde keuzes kunnen hebben en wordt er middels een 3D programma een ontwerp gemaakt waaraan jij nog eventuele aanpassingen kunt doen of kunt doorgeven. Zo zal er binnen een paar klikken op het scherm een mooi ontwerp voor jouw woning te zien zijn. Nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp, zal Schipper Ede in actie komen om te zorgen dat het dan ook daadwerkelijk gaat worden gerealiseerd. Dat betekent dat er een afspraak wordt gemaakt en de juiste kleurstellingen worden bepaald. Het gaat dan echt beginnen!